Web Content Viewer (JSR 286)

Actions
Loading...

Sesiuni de discuții cu privire la serviciile oferite de medici, spitale sau alte instituții medicale

Prin intermediul acestei secțiuni, Dosarul Electronic de Sănătate facilitează discuții între dumneavoastră și alți pacienți, cu privire la serviciile oferite de medici, spitale sau alte instituții medicale. Puteți emite păreri sau puteți formula întrebări și, de asemenea, aveți posibilitatea de a răspunde la întrebări cu privire la  experiența avută cu un cadru medical sau cu instituțiile medicale cu care ați intrat în contact. Este un mod ușor de a primi un feed-back rapid pe baza experienței altor pacienți.

În felul acesta, se încurajează transparența și pot fi semnalate fapte de corupție sau de malpraxis. Aveți posibilitatea de a încuraja și aprecia activitatea unui cadru medical care a luat cele mai bune decizii în vederea vindecării sau remedierii unor problemelor medicale, astfel încât mai mulți pacienți să beneficieze de tratamentul și atenția doctorului ce a avut cele mai bune rezultate. Pe de altă parte, o experiență nefericită trăita cu un medic sau o insituție medicală trebuie semnalizată pentru a se aplica sancțiuni și pentru a preveni, pe viitor existența unor cazuri în care abuzurile asupra pacienților pot influența și afecta întreg sistemul medical.

Dacă această secțiune va fi încurajată de dumneavoastră, pot apărea periodic chestionare de satisfacție cu privire la atenția oferită de personalul medical și la serviciile oferite de medici, precum și de insitituțiile medicale. Pe baza acestor chestioare, se poate analiza și evalua activitatea medicilor și a instituțiilor medicale.

Forum ”Dosarul electronic de sănătate”