Diverse > Medici

Web Content Viewer (JSR 286)

Actions
Loading...

Medici

Dosarul Electronic de Sănătate oferă accesibilitate faciă și rapidă în vederea informării corecte despre pecientul pe care medicul urmează să îl consulte sau sa îl îngrijeasca. Ca medic, aveți acces la dosarul pacientului numai dacă aveți acordul acestuia și puteți accesa informațiile din Dosar doar dupa ce vă  autentificați cu certificatul digital. Orice modificare făcută în dosar va fi asociată cu numele și parafa medicului. Toate deciziile luate de dumneavoastră, sunt stocate si vă protejează legal în deciziile pentru diagnostic, investigații și tratament pe care le-ați luat cu privire la pacienți.

Prin intermediul Dosarului Electronic de Sănătate, puteți avea acces la rezultatele investigațiilor și tratamentele aplicate de alși medici. Pe baza istoricului medical poate lua decizia corectă în ceea ce privește medicația și tratamentul pacientului. Astfel, se asigură continuitatea în procesul medical prin monitorizarea rezultatelor investigațiilor și a tratamentului recomandat.

Sistemul asigură interconectarea facilă și standardizată între medici și între furnizorii de servicii medicale. Ori de câte ori sistemul primește un document medical evaluează și reține acest eveniment în istoricul de evenimente la secțiunea respectivă. Excepție o face istoricul de rețete pe care îl determină de fiecare dată când este consultat dosarul prin interogarea sistemului SIPE.